Butiken

Utforska Kreativiteten med Wallrite Whiteboard - i färg!

Vi på Wallrite är stolta över att nu kunna introducera vår senaste innovation: Wallrite Whiteboard - i färg! Vi kan idag stolt erbjuda dig en produkt som tar den traditionella whiteboarden till en helt ny nivå av kreativitet och anpassning.

Varför Wallrite Whiteboard - i färg?

Vi förstår vikten av att kunna uttrycka sig på ett unikt sätt i dagens rörliga och kreativa arbetsmiljöer. Med Wallrite Whiteboard - i färg så ger vi dig verktygen för att göra just det. Istället för den traditionella vita ytan kan du nu välja exakt den färg du önskar. Oavsett om det är en djärv accentfärg för att framhäva eller en subtil nyans för att komplettera din inredning så finns nu friheten att skapa en egen och personlig design med .

Anpassa din arbetsplats

Med Wallrite Whiteboard - i färg kan du skapa en arbetsplats som speglar skolans eller företagets anda och stil. Välj en färg som inspirerar och skapar en miljö för människor att trivas, arbeta och vara kreativ i en harmonisk och samtidigt engagerande arbetsmiljö. Friheten att välja exakt den färg du önskar är oändlig. Vi skapar din Wallrite Whiteboard utifrån ditt unika val av färg.

Förbättra samarbete och kommunikation

Eftersom Wallrite whiteboard är en metervara, har den knappt några begränsningar vare sig på längden eller höjden. En Wallrite Whiteboard är ett mycekt kraftfullt verktyg för team vid agila arbetssätt. Möjligheten att vara kreativ på en hel vägg underlättar och uppmuntrar verkligen till samarbete och kommunikation. Vi trycker också mönster på din whiteboard. Önskar du en Kanban-tavla trycker vi den utifrån de mått du vill ha. Våra whiteboard-post-its finns även dessa i olika färger och som gör det möjligt att synliggöra processer i projekt för alla i teamet.  

Våra "Wallrites" tillverkas med hänsyn till miljön och är designade för att hålla länge. Genom att investera i en Wallrite Whiteboard gör du inte bara din arbetsplats mer kreativ utan också mer hållbar.

Sammanfattning

Wallrite Whiteboard - i färg gör det möjligt att integrera whiteboard i själva designen av ett rum. På samma sätt som vi väljer att måla en vägg i "stockholms-vitt" då den skapar en varm vit nyans istället för "krit-vit" som är en kall vit färg, kan du nu välja en färgnyans på din whiteboard som smälter in i valet av färg på väggarna i rummet. Bilderna på vårt senaste projekt visar en infärgad whiteboard, i en färg men som antar olika nyanser beroende på vilken färg väggarna i rummet har. När du vill ta skolans och / eller företagets kreativitet till nästa nivå kan du laborera med färger på väggen och på whiteboarden. Med Wallrite Whiteboard - i färg vill vi ge dig möjlighet att skapa en hållbar design långt utöver det vanliga tänket kring en vit tavla med ram omkring. Wallrite Whiteboard är miljöcertifierad så när du väljer “Wallrites” väljer du att göra en helhetsinvestering som inte bara förbättrar din arbetsplats utan därtill ett är utmärkt val för en hållbar framtid.

För mer information om våra produkter och om hur de främjar öppen kommunikation och samtidigt utgör en lugn och inspirerande atmosfär, besök vår hemsida idag!

Slutsats

Med Wallrite Whiteboard - i färg tar du din arbetsplats till nästa nivå av design för en effektiv, inspirerande och trivsam arbetsplats. Låt dig inspireras av våra senaste projekt och låt din fantasi flöda fritt!