Wallrite Koncept

Wallrite omdefinierar din arbetsplats med inspirerande, effektiva och hållbara lösningar.

Hos oss får du mer än bara en produkt; du får en helhetsupplevelse genom hela processen. Våra tapeter är inte bara funktionella utan också miljövänliga med flertalet respekterade certifieringar. Med professionell installation och en 7-års hållbarhetsgaranti lyfter vi din arbetsmiljö till nästa nivå. När du väljer Wallrite visar du ditt engagemang för kvalitet, innovation och en grönare framtid.

Wallrite Inspiration

Wallrite: Uppgradera till ett inspirerande arbetsutrymme!

Oavsett om du är arkitekt, inredare eller återförsäljare, har vi skräddarsydda whiteboardlösningar för dig. Behöver du särskilda format? Kontakta oss direkt!

Ring 08 - 25 42 00 eller maila hej@wallrite.se för att boka ett möte. Med vår expertis garanterar vi en lösning som matchar dina behov.

Mer än bara en produkt – en helhetsupplevelse med Wallrite.

Med specialutbildade montörer garanterar vi en smidig installation av din Wallrite Whiteboardtapet. Dessutom får du 7 års hållbarhetsgaranti på vårt montage. Låt oss förvandla ditt arbetsutrymme till en kreativ miljö!

Wallrite: Kvalitet & Miljö i fokus

Med Wallrite Whiteboardtapet gör ni ett hållbart val utan att kompromissa med kvaliteten. Vår produkt har erkänts av BREEAM, Sunda Hus och BVB Byggvarubedömningen. Tillsammans tar vi steg mot en grönare framtid. Välj Wallrite för kreativitet och hållbarhet!

Wallrite Digital Walls

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.